SQ

Falas online QR kodet gjenerator / vektor, dinamik, ngjyrë /

Zgjidhni llojin e kodit QR

Një kod statik QR është kur të dhënave u është koduar direkt në kodin QR vetë dhe nuk mund të ndryshohet pa bërë një kod të ri QR. Ju nuk duhet të keni qasje në internet në mënyrë që të ekstraktosh informacionin që është i koduar në një kod QR (nëse një lidhje web ose një adresë e-mail është i koduar, atëherë pajisja do të pranoje informacion në lidhje me çfarë lloj i lidhjes është i koduar. Por për të shkuar në linkun, ateher do të jetë e nevojshme për tu lidhur në internet).
Një kod dinamik QR është një kod QR që përmban vetëm një lidhje në faqen e menaxhimit të përmbajtjes. Në përgjithësi, kjo është një lloj i kodit statik QR me një lidhje me një faqe ne internet. Të dhënat që janë shfaqur kur skanohet një kod QR dinamik mund të ndryshohen pa nevojën për të ndryshuar kodin QR vetë. Kur ju të skanoni këtë kod QR në mënyrë që të ekstraktoni informacion, është e nevojshme të jeni lidhur në internet.

Falas QR Statik kod gjenerator

Shifro cdo tekst qe dëshironi në kodin QR.Teksti do të shfaqet në ekran kur kodi QR është skanuar.

500
Shifro kartën tuaj të biznesit në një kod QR. Në varësi të QR kodit skanimit aplikacionit që ju përdorni, ose informacionin e kontaktit tuaj do të shfaqet ose telefoni I zgjuare do të ofrojë për të shtuar informacionin në librin tuaj të telefonit.Shifro një mesazh SMS në një kod QR.Dritarja për të dërguar SMS do të hapet me tekst të caktuar dhe numrin e marrësit kur kodi QR është skanuar. (Varet mbi njohjen e softuerit që është përdorur. Jo e garantuar për të punuar në të gjitha pajisjet).


500
Shifro një mesazh email në kodin QR.Dritarja për të dërguar një mesazh do të hapet me tekst dhe email adresën e specifikuar e marrësit kur kodi QR është skanuar. (Varet mbi njohjen e softuerit që është përdorur. Jo e garantuar për të punuar në të gjitha pajisjet).500
Shifro fjalëkalimin për të hyrë në rrjetin WiFi tuaj në kodin QR. Kur kod është skanuar, një lidhje rrjeti magjistar tashmë të mbushur-në fjalëkalimin do të hapet. (Varet mbi njohjen e softuerit që është përdorur. Jo e garantuar për të punuar në të gjitha pajisjet).


Shifro një lidhje në faqen tuaj te internetit, faqe sociale , apo edhe një lidhje PayPal te pagesave në një kod QR. Telefoni I zgjuar do të hapë adresën e treguar interneti kur kodi QR është skanuar. (Varet mbi njohjen e softuerit që është përdorur. Jo e garantuar për të punuar në të gjitha pajisjet).

Falas QR Dinamik kod ghenerator

Na vjen keq, por ju duhet të keni autorizim në mënyrë që të shtoni apo të redaktoni të dhënat në kodin tuaj dinamike QR.
Ju mund të hyni duke përdorur llogarinë tuaj në rrjetet sociale në vijim:
Kyqu me Google
Kyqu me Facebook
Kyqu me Vk
Kyqu me Linkedin
Mirëseerdhët!, [ Ckyqu ]
Ju lutem vini re se të gjitha informatat që ju ofroni më poshtë do të jenë publik dhe të arritshme në internet, kështu që ju lutem mos paraqitni të dhënat tuaja private.
Ju mund të krijoni 3 kodet dinamike QR falas. Në atë që ju jeni duke redaktuar tani, ju lutem vini re:
Nuk ka imazheX


250

5000

Personalizimi I stilit te kodit QR

Madhësia e QR kodit: x3
Tregon nga çfarë faktor themelor (minimumi i mundshëm) kodin imazh QR duhet të zmadhuar. Kjo është e rëndësishme për imazhet raster.
Kodi QR tepricë: x1
Tregon nivelin gabim që është ngulitur në kodin QR. Sa më i lartë numri, aq më e madhe mundësia e marrjes së të dhënave nga një kod QR te korruptuar, por edhe më e madhe madhësia e kodit QR.
Errësirë: 1
Formati i dokumentit:
PNG - imazhi bitmap. Përdoret në situata normale. Mund të shtrembërohet kur shkallëzohet.
SVG - imazhi vektor. Mund të jetë i ngulitur në faqet e internetit dhe të importuara në redaktorët te ndryshme vektoriale.
EPS - imazhi vektor. Përdoret kur punojnë në botim redaktorët (në këtë version vendosja e transparences nuk është e përpunuar).

Çfarë është një QR kodi?

Ku dhe si janë përdorur kodet QR? Çfarë është më e mirë: Kodet dinamike apo statike?

Termi "Kodi QR" është formë e shkurtër për "Reagimi i shpejtë Kodi." Për të mbajtur atë të thjeshtë, ata janë "të kodeve bar katrore" që janë zhvilluar për herë të parë dhe përdorur në Japoni për industrinë e automobilave. Përdoret për të transferuar informacion nga përdoruesit nga një telefon I zgjuar, ai mund të ruajë një sasi të madhe të informacionit të tilla si ngjarjet kalendarike, numrat e telefonit, mesazhet me tekst, detajet e produktit dhe ngritur mesazhe email vetëm për të përmendur disa. Ato funksionojnë si barkode të avancuar dhe makina të lexueshme UPC dhe mund të përdoren në paketimin e produktit, dritaret e biznesit, billborde, Mbishkrimet, kartat e biznesit dhe reklama dhe gjithashtu për të gjetur produkte dhe për të identifikuar sende.

Për të lexuar një QR kodin, duhet të keni një QR-kod lexues aplikacioni si "droid QR" për telefona Android, "RedLaser" për iOS dhe "QR code Scanner Pro" për Blackberry në tabletin tuaj ose telefoni I zgjuar. Lesho aplikacionin QR dhe kamera do të aktivizohet automatikisht. Vendose barabart kodin QR me kameren dhe të mbajë pajisjen tuaj në mënyrë të vazhdueshme deri në bipin e aplikacionit QR, duke treguar të gjithë informacionin e ruajtur nga kodi. Disa Aplikacione gjithashtu do të aktivizojnë shfletuesin web dhe ju përcjellin në një lidhje të caktuar qe përmban informacionin e ruajtur në kodin.

Ku dhe si janë përdorur kodet QR?

Ka shumë mënyra për të përdorur kodet QR, nga përhapja informacion rreth vetes për zgjidhje të marketingut për biznesin tuaj. Më poshtë janë disa mënyra në të cilat kodet QR mund të përdoren:

Kartela biznesi / Materiale Reklamimi

Ju mund të shtypni kodet QR mbi kartat e biznesit tuaj, prospekt dhe broshurave në mënyrë të drejtpërdrejtë ata shohin te dhënat tuaja të kontaktit në librin e adresave të një telefonit e zgjuar ose të tregojnë një faqe me një përshkrim të detajuar të biznesit tuaj. Ata mund të jenë të shtypura në çdo gjë dhe kudo, nga maicat te brandit-tuaj deri ne postera dhe avionë.

Biletat për Ngjarje

Nëse ju jeni një projektues ngjarjesh, shtoni një kod QR tek bileta që lidhë në një faqe RSVP (French, “répondez s’il vous plaît”) dhe GPS koordinon nga kjo ngjarje, në mënyrë që një vizitor potencial mund të konfirmoj pjesëmarrjen e tij dhe vendos GPS e tij navigacion aplikacion për elefonin e zgjuar të tij.

Produkt paketimi / Ndjekja e Produkt / Konsumatori, të qetë në kohë reale

Ju mund të shtoni kodet QR për paketimin përfundimtar te produktin tuaj për të lidhur konsumatorët në një faqe interneti në lidhje me biznesin tuaj dhe produktet.Lidhja mund të përfshijë një shpjegim të produktit dhe përfitimet e saj, manuali, kontakte me shërbimin e konsumatorëve dhe informacione të përgjithshme të kompanisë në mesin e detajeve të tjera.

Llojet e QR Kodit

Ka dy lloje kryesore të kodeve QR: dinamike dhe statike.

Kodet dinamike, referuar edhe si "të gjalla kodet QR"

Pasi krijoi, Lidhje kryesore e tyre si destinacion mund të redaktohen pa ndërhyrë me kodin. Kur skanoni, kodin dinamik ju përcjell në një server, ku udhëzimet specifike janë ruajtur në bazën e të dhënave dhe të programuar për të bashkëvepruar në mënyrë specifike me atë skanim. Kodet dinamike janë të përshtatshëm për shkak se ata janë të krijuar dhe zbatuar një herë, dhe ju mund të ndryshoni si informacioni shfaqet kur ajo është skanuar si lidhje (domain, web) që të shfaqin informacionin.

Kodet statike

Ndryshe nga kodet dinamike, kodet QR statike ruajne informacionin e drejtpërdrejt në formë teksti ose të çonë në faqet web pa Përcjellim përmes lidhjeve dytësore. Kjo do të thotë se informacioni ose lidhja nuk mund të ndryshohet apo redaktohet (ju do të keni për të krijuar një kod të ri statike çdo kohë). Kodet statike janë ideale për njerëzit që duan kodet që përmbajnë informacionin e tyre të përhershme (p.sh., informacion në lidhje me datën e tyre të lindjes dhe llojit të gjakut).

Çfarë është më e mirë: Kodet dinamike apo statike?

Kodet statike që përbëhen nga informacione të drejtpërdrejta të dobishme. Kjo do të thotë që ju nuk do të jeni në gjendje për të gjetur dhe për të menaxhuar informacionin në këto kode. Këto kode mund të jenë shumë të papërshtatshëm sepse nëse është e nevojshme ju nuk mund të ndryshoni informacionin e afishuar pa ribotim të të gjithë materialeve të shtypura më parë.

Kodet dinamike përbëhen nga lidhja me serverat e specializuara të internetit të ruajtur informacion në lidhje me çfarë informacioni për të shfaqur tani apo në çfarë lidhje web është e nevojshme të përcjellin. Kjo do të thotë që ju mund të gjetni atë kod dinamik (të mbledhur informata statistikore), dhe një web lidhje destinacion mund të ndryshohet ose të redaktohen pa ndërhyrë ne strukturën e kodit. Kjo e bën kodin dinamike universale në kuptimin që ju nuk do të duhet ribotim materialeve të shtypura më parë. Të gjithë qe ju duhet të bëni është për të ndryshuar lidhjen e destinacionit, me kodet statike si opsion nuk është në dispozicion. Fakti që ju mund të kontrolloni informacionin e afishuar nga kodet dinamike edhe pasi ato janë të shtypura, flet në favor të zgjedhjes së kodeve dinamike në krahasim me statike në qoftë se ajo do të jetë e vështirë për të zëvendësuar ato pas aplikimit (p.sh., numri i madh i kopjeve të shtypura, fizikisht e pamundur për të marrë qasje në kodin).

Si ajo mund të jetë, kodet statike janë më gjerësisht në dispozicion në segmentin e lirë, sepse ata nuk imponojnë ndonjë kërkes teknologjike ndërsa Kodet dinamike bëjnë kërkesa të larta në serverat përmes të cilave ata janë të përpunuara. Prandaj, faqet e internetit që ofrojnë kodet QR falas zakonisht ofrojnë kodet QR vetëm statik falas dhe dinamike kodet QR për një tarifë.

Our sponsor

Ninkeri

Ninkeri® cosmetics from Australia

  • Only natural components
  • Premium quality
  • Carefull manufacturing
  • Natural and organic ingredients are derived from Australia’s flora

Learn more ...